erotin_kasi

Vanha Synnytyslaitos

Avoinna:

ma-pe 10-17
la 10-15
su suljettu

malfatto-logo

Butik Malfatto

Paperi on kiehtonut yrittäjä Marita Saxbergia jo vuodesta 2008.

Malfatton paperi on karkeatekoista ja viimeistelemätöntä, käsinkosketeltavaa, siitä puuttuu loppusilaus ja siksi se puhuttelee. Jokainen työ on oma yksilönsä, kahta täysin samanlaista on mahdoton saada aikaiseksi. Malfattossa vannotaan kotimaisuuden nimeen. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan itse.

puh. 040 555 5164
info(at)malfatto.fi

design-sirkun-logo

Design Sirkun

DESIGN Sirkun on suomalainen, huovutettuihin koruihin erikoistunut yritys. Yritys on valmistanut huopakoruja vuodesta 2007 käsityönä erilaisilla huovutustekniikoilla. Värikkäisiin villoihin koruissa yhdistyy nostalgisen kauniit puuhelmet. Puuhelmien ja huovutusvillojen värimaailmat ovat samankaltaisia ja pehmeä ja kova tuntu vastakohtina täydentävät toisiaan.

puh. 040 412 4312
sirkku(at)designsirkun.fi

savi-m-logo

Savi-M

Savi-M keramiikkapaja valmistaa korkealaatuisia sisustus- ja käyttötuotteita. Suunnittelemme tuotteet ja teemme valmistuksen kaikki eri työvaiheet itse, joten tuotteet ovat alusta loppuun kotimaista työtä. Ehtymättömänä inspiraationlähteenä toimii luonto kaikessa monimuotoisuudessaan.

Tavoitteena on luoda hyvää mieltä ja iloa arkeen.

puh. 050 301 6099
minna.huusko(at)savi-m.fi

logo-riiminka

Riiminka

Riiminka suunnittelee ajan henkeen sopivia tuotteita, joista ei väriä puutu. Tuotevalikoima koostuu naistenvaatteista, laukuista ja
erilaisista pussukoista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa,
Jyväskylässä.

Riiminka tuotteissa näkyy luova osaaminen ja tekemisen riemu. Uskomme
vahvasti suomalaiseen suunnitteluun ja tuotantoon. Lähellä valmistetut
tuotteet ovat osa kestävää kehitystä. Aito, alkuperäinen Riiminka tuote
syntyy luomisen ilosta, värikkäistä materiaaleista ja ripauksesta
rakkautta.

puh. 050 490 6414
info(at)riiminka.fi

logo_annanpaja

Annan Paja

Annan Pajalla syntyy pilke silmäkulmassa kierrätysvalaisimia ja kynttelikköjä, emaloituja kelloja, -kylttejä ja Siivettäriä. Rakukeramiikkauunia lämmitetään ahkerasti, eikä sovi unohtaa kankaanpainantaakaan.

puh. 040 776 1758
annanpaja(at)nic.fi

logo-kipriikka

Kipriikka

Kipriikka valmistaa pienissä sarjoissa erilaisia säilyttimiä ja sisustustekstiilejä pääosin luomu-, kierrätetyistä, ylijäämäkankaista. Tällä hetkellä tuotannossa olevia tuotteita ovat mm. avaimenperät, kauppakassit, yrttikeinut, yrttipussit, ruukunsuojukset, kestohedelmäpussit, seinälokerikot, kännykkäpussit ja kierrätyskassit.

puh. 050 589 3275
kipriikka(at)kipriikka.fi

logo_popper

Popper

Popperin Anu Rinkinen on jyväskyläläinen tekstiilien tekijä. Tekniikkana on käsinpiirtäminen ja -maalaminen, jolloin jokainen kuva on uniikki. Mallistosta löytyy seinävaatteita, verhoja, keittiötekstiilejä, tyynyjä ja lahjatuotteita.

Tuotteet valmistuvat läheltä-lähelle ajatuksella, jossa ihaninta on toteuttaa asiakkaiden unelmia ja toiveita kodin sisustukseen. Koti on tärkeä paikka ja tilaustyönä toteutetut tekstiilit viimeistelevät tilat ja antavat iloa vuosiksi.

puh. 0400 914 417
popper(at)popper.fi

Shop-in-shop

Myynnistä vastaa Butik Malfatto ja Popperdesign.

Designmervi

Katja´s Coffee Sack

Kirjosilta

Personal Design Hat

Pikkuverstas

Kimperi

Sarate Design

Villakamari

Vinkee

erotin_kasi

Toivolan Talo

Avoinna:

ma-pe 10-17
la 10-15
su suljettu

logo-lankapuoti-titityy

Lankapuoti TitiTyy

TitiTyy on Suomen suloisin lankapuoti. Yritys on erityisesti luonnonkuituisiin neulelankoihin erikoistunut lankakauppa. Myynnissä on myös neuletarvikkeita sekä matonkuteita (säkkikuteet sekä ontelokuteet), virkkauslankoja ja neuleohjeita.

Puh. 040 487 4779
info(at)titityy.fi

erotin_kasi

Sepänpaja

Avoinna:

ma-pe 10-17
la 10-15
su suljettu

logo_manalanpaja

Manalanpaja

Manalanpaja vaalii vanhoja perinteitä niin ulkoisella ilmeellään kuin työmenetelmissään. Koko takomon perustana on seppä Markus Aholan kiinnostus perinteisiin työmenetelmiin. Tämä kiinnostus heijastuukin koko toimintaan, työmenetelmistä aina ulkoiseen olemukseen kuten vaatetukseen. Taonta on pohjimmiltaan syvällistä taidetta.

Manalanpajan tuotevalikoimista voit tilata esim. täydelliset takkasetit tai yksittäiset takkasetti osat, saranat, ruusut jne.

Puh. 0400 646303
markus(at)manalanpaja.com