Pääsiäispiha 2017 järjestetään taas 8-9.4.2017

Viikko ennen pääsiäistä Toivolan Vanha Piha henkii keväistä pääsiäisen tunnelmaa. 1800-luvun pihapiirin pihamökeissä ja makasiineissa on myynnissä lähiruokaa, pääsiäisherkkuja ja kädentaitotuotteita. Sisällä synnytyssalissa on näytteillä Pisankamunia ja niiden valmistajien työnäytöksiä. Ulkona on vaihtuvia musiikkiesityksiä, mm. Pihan isäntä pyöräyttää tuon tuosta posetiivista ilmoille keväisiä sävelmiä.

Talutusratsastusta ponilla 2 euroa, pihan keskiaikainen karuselli ja kolikonlyöntiä.

Suussa sulavat herkut voi nauttia idyllisessä Kahvila Muistossa.

Keski-Suomen museon käsityöläismuseoissa Kuparisepän talossa ja Puusepän talossa pääsee tutustumaan 1800-luvun loppupuolen käsityöläisten elämään. Pihalla voi myös tavata ystävällisiä trulleja, jotka opastavat Pihalla kävijöitä.

Lämpimästi tervetuloa Pääsiäispihan tunnelmaan!

Vapaa Pääsy!

 

Ilmoittaudu kauppiaaksi:

Pääsiäispihalle myydään myyntipaikkoja mökkeihin, kellariin, makasiiniin ja ulkomyyntipaikoille. paikkojen hinnat alaen 50 euroa / pöytä sis alv.

Myyjien tulee olla arvonlisäverovelvollisia.

Jos haluat mukaan vuoden ensimmäisille markkinoille ota yhteyttä isäntään Margo Saxberg  0400-640405 tai  info @vanhapiha.fi

PYSÄKÖINTI

Tapahtuma-aikana piha-alue on autoton. Pysäköinnissä Teitä palvelee Jyväs-Parkin parkkitalo P-Cygnaeus (Vapaudenkatu 35) ja parkkipaikka P-Hannikainen (Hannikaisenkatu 2-4). Molemmat maksullisia. Pysäköintitilaa on myös Cygnaeuksenkadun varrella.

Katso tunnelmia vuodelta 2014