Tänäkin kesänä Toivolan Vanhan Pihan makasiiniin avataan kesäpuoti paikallisten käsityöyrittäjänaisten voimin. Makasiinissa nro 1 on Tarkkatikin ja  Design Sirkun, sekä Kipriikan   ja Savi-M:n yhteispuoti ja makasiinin nro 2 täyttää Miia Suojala Design. Kesäpuoti avataan ma 3.6. ja on avoinna aina su 11.8. 2019 saakka. Puoti on avoinna ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-15. Puodissa tapaat aina jokun käsityöläisistä myymässä ja esittelemässä tuotteita.

Tarkkatikki on suomalainen Avainlippu-vaatemerkki. Mallistoon kuuluu muotia sekä naisille että lapsille. Tuotteiden valmistus tapahtuu pienissä sarjoissa Laukaassa, kotimaisia materiaaleja käyttäen.

Myös laukaalainen Design Sirkun valmistaa lampaanvillasta huopakoruja, joihin yhdistyvät klassiset puuhelmet. Villan pehmeys ja helmien kova tuntu sopivat luontevasti yhteen ja vastakohdat täydentävät toisiaan. Koruja kuvaavia sanoja voisivat olla leikkimielinen, lämminhenkinen ja nostalginen ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
Korujen lisäksi Design Sirkun valmistaa värikkäitä mekkoja puuvillasta ja pellavasta.

Kipriikka valmistaa oivaltavia, käsinpainettuja säilyttimiä ja sisustustekstiilejä sekä pientuotteita, arjen avuksi ja iloksi. Kesäputiikista löydät mm. yrttikeinuja ja -pusseja, kierrätyskasseja, halkokasseja, kestohedelmäpusseja ja käteviä avaimenperiä usealle avaimelle. Kaikki tekstiilituotteet valmistetaan Petäjävedellä käsityönä pienissä sarjoissa.

Savi-M keramiikkapaja valmistaa Lievestuoreella yksilöllisiä tuotteita käyttöön ja sisustustukseen. Kaikki työvaiheet tehdään pajalla itse, joten tuoteet ovat taatusti kotimaista käsityötä. Iloa ja hyötyä arkeen siis!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja tekijöihin, lisätietoa yrityksistä ja tuotteista löytyy täältä:

www.tarkkatikki.fi

www.designsirkun.fi

www.kipriikka.fi

www.facebook.com/SaviMinna

www.miiasuojala.fi