Joulun aikaan Toivolassa voi nauttia joulun mauista joululounaan, kolmen tai kuuden ruokalajin jouluillallisen ja kahvilan herkkujen merkeissä.  

Tarjoilemme joululounasta 3.–18.12. paikan päällä, mukaan noudettuna sekä vaikka työpaikalle toimitettuna. Toivolan joululounaan herkuissa maistuu perinteinen joulu, mutta ne on valmistettu hiukan modernimmalla twistillä: alkuruokalankulta pääset maistamaan esimerkiksi mätimoussea, mallasleipää ja gin-graavattua lohta, pääruoaksi voit kolmesta vaihtoehdosta valita vaikkapa yön yli kypsennettyä karitsanniskaa ja aterian viimeistelee Art Gelaton kermainen jäätelö joulun mauissa. Joululounaan hinta on 35 €/hlö. 

Tilauksesta toteutettava jouluillallinen Toivolan tunnelmassa on rauhoittava ja ikimuistoinen elämys. Valitse joko kolmen tai kuuden ruokalajin kokonaisuus ja tule nauttimaan jouluun virittäytymisestä makuhermojen kautta. Ruokalistalta löytyy mm. marinoitua katkarapua ja tillibriossia, poron fileetä, sipulipiirasta ja kuusenkerkkäkastiketta sekä suklaa-pralineleivos kirsikan kera. 

Tutustu joululounaan ja -illallisen menuihin ja muihin yksityiskohtiin tarkemmin täältä »