THE MOST BEAUTIFUL
SHOPPING CENTER IN THE CITY
Boutiques – Workshops – Craftmen's houses

OPEN THROUGH THE YEAR!
Christmas market – Summer market – Easter market – Hansa market etc...

The most beautiful shopping center in the city

Toivola Old Courtyard artisan’s boutiques and workshops, Café Muisto, and the Museum of Central Finland’s craftsmen’s homes are open for visitors throughout the year.  During the summer, the warehouses serve as artisan’s shops.  Services include classes and workshops, guided tours, exhibitions, and special events.

Entry to Toivola Old Courtyard is free of charge during business hours as well as during special events.

–  Avoinna  –

6.1 suljettu.

7.1 herkutellaan Sepän puurolla ja nokipannu kaffeilla ( kahvila suljettu )

Boutiques & Blacksmith’s Workshop

Mon – Fri 10–17 |  Sat 10–15

Museum of Central Finland’s Craftmen’s Houses

Mon – Fri 11–16  |  Sat 10–15

Café Muisto

Mon – Fri 8–19  |  Sat 10–18  |  Sun 10–17

Follow us on social media

Vanha Piha on Facebook

Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa
Toivolan Talon uudistuvaan kauppaan!Kaupalta löydät jatkossakin Riimingan koko valikoiman ja uutuuksia. Lisäksi valikoimassa on Aleksiina Designin koru-ja vaatemallistot sekä paljon muita ihania suomalaisia tuotteita; käsityötä ja designia suomalaisilta tekijöiltä. Kurkkaa kuvia!

Muutospuuhat ovat käynnissä tammi-helmikuussa mutta älä anna sen häiritä vaan poikkea sisään, olemme avoinna ma-pe klo 11-17 ja la 11-15.
Vieraile myös verkkokaupoissa:
www.riiminka.fi
www.aleksiinadesign.com
www.omb.fi
... Näytä lisääPiilota

Julkaistu: 07.01.2019 13.40

Kipriikka kiittää asiakkaitaan ja työkavereita kuluneesta reilusta kolmesta vuodesta Toivolan Vanhalla Pihalla. Jatkossa Kipriikan tuotteita löydät verkkokaupastamme www.kipriikka.fi ja erilaisista tapahtumista. ... Näytä lisääPiilota

Julkaistu: 02.01.2019 12.23

Kipriikka kiittää asiakkaitaan ja työkavereita kuluneesta reilusta kolmesta vuodesta Toivolan Vanhalla Pihalla. Jatkossa Kipriikan tuotteita löydät verkkokaupastamme www.kipriikka.fi ja erilaisista tapahtumista.
Popperputiikki on nyt sulkenut ovensa Toivolan pihalla. Kiitos mahtavat asiakkaat❤️ tuotteet löytyvät jatkossa Kivääritehtaan työhuoneputiikilta tai nettikaupasta https://popper.fi . Hyvää uutta vuotta! ... Näytä lisääPiilota

Julkaistu: 01.01.2019 18.05

Popperputiikki on nyt sulkenut ovensa Toivolan pihalla. Kiitos mahtavat asiakkaat❤️ tuotteet löytyvät jatkossa Kivääritehtaan työhuoneputiikilta tai nettikaupasta https://popper.fi . Hyvää uutta vuotta!
Load more

Vanha Piha on Instagram

This message is only visible to admins

There is no connected account for this username