Kahvila Valkoinen Puu avaa Jyväskylän kahvilansa Toivolan Vanhalla Pihalla 1.5.2021!

Kansainvälisiä kahvilaelämyksiä Café Valkoisessa Puussa

Valkoisen Puun kahvilan tarina alkoi, kun suomalainen Kirsi ja amerikkalainen Mark tapasivat kansainvälisellä nettideittipalstalla ja menivät kolmansilla treffeillä naimisiin. Sittemmin he perustivat kansainvälisen lifestyle-kahvilan, Café Valkoisen Puun Suomeen, ja loppu onkin herkkuhistoriaa. Uniikki kahvilaketju on vienyt jo tuhansien kahvilakulttuurin ystävien sydämen.

Kahvilan valikoimissa tausta näkyy amerikkalaistyyppisinä, runsaan rouheina kakkuina. Osa resepteistä on suoraan Markin isoisän dineristä 50-luvun Amerikasta. Laadukkaat, suomalaiset raaka-aineet kuten luomuspelttijauhot, vapaiden kanojen munat ja marjat tulevat suoraan tuottajilta Kauhajoella sijaitsevan Valkoisen Puun oman leipomon läheisyydestä.

Valkoisen Puun kakkujen maankuulu, täyteläinen maku syntyy rakkaudesta tekemiseen, raaka-aineista ja resepteistä. Kokonaisuuden viimeistelee Valkoisen Puun intohimo luoda kokonaisvaltaisia kahvilaelämyksiä, joihin kuuluvat kaunis ja viihtyisä ympäristö, sydämellinen palvelu, levollinen musiikki sekä herkulliset maut.

Valkoisesta Puusta löydät aina laajan valikoiman myös erityisruokavalioihin soveltuvia tuotteita. Tarjolla on aina gluteenittomia ja vegaaneja makeita ja suolaisia. Myös muut erikoisruokavaliot on huomioitu.

Tämä kaikki ja Valkoisen Puun lounaat saatavilla Toivolan Vanhalla Pihalla 1.5.2021 alkaen.

TOIVOLAN PIHAN KIOSKI, TOIVOLAN PAJA & KELLARI

Toivolan Pihan kioski

Pihan kioski on suljettu toistaiseksi koronatilanteesta johtuen.

Toivolan Paja ja Kellari

Paja ja Kellarimme on varattavissa yksityistilaisuuksien, kokousten ja juhlien järjestämistä varten. Tiedustelut: myynti@toivola.info