Toivolassa joulun aika on yhtä herkuttelua!

Joulun aikaan 3.–18.12. tarjoilemme joululounasta paikan päällä, mukaan noudettuna sekä vaikka työpaikalle toimitettuna. Toivolan joululounaan herkuissa maistuu perinteinen joulu, mutta ne on valmistettu hiukan modernimmalla twistillä: alkuruokalankulta pääset maistamaan esimerkiksi mätimoussea, mallasleipää ja gin-graavattua lohta, pääruoaksi voit kolmesta vaihtoehdosta valita vaikkapa yön yli kypsennettyä karitsanniskaa ja aterian viimeistelee Art Gelaton kermainen jäätelö joulun mauissa. Joululounaan hinta on 35 €/hlö.

Tilauksesta toteutettava jouluillallinen Toivolan tunnelmassa on rauhoittava ja ikimuistoinen elämys. Valitse joko kolmen tai kuuden ruokalajin kokonaisuus ja tule nauttimaan jouluun virittäytymisestä makuhermojen kautta. Ruokalistalta löytyy mm. marinoitua katkarapua ja tillibriossia, poron fileetä, sipulipiirasta ja kuusenkerkkäkastiketta sekä suklaa-pralineleivos kirsikan kera.

Tutustu joululounaan ja -illallisen menuihin ja muihin yksityiskohtiin tarkemmin:

Joulun aikaan 3.–18.12. Toivolan Pajassa ja Kellarissa tarjoillaan joululounas torstaisin ja perjantaisin kahtena kattauksena klo 11.00–13.30 ja 14.00–16.00.

Varaa paikkasi lounaalle ennakkovarauksella suoraan sivun alareunasta löytyvästä varausjärjestelmästä tai Art Cateringin myynnistä viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä: myynti@artcatering.fi / puhelimitse numerosta 040 680 5161.

Alkuruokalankku:

  • Toivolan silakkaa
  • Mätimoussea ja mallasleipää
  • Gin-graavattua lohta ja puolukkasinappia
  • Savustettua kotimaista järvikalaa Toivolan tapaan
  • Kylmäsavustettua possun kassleria ja balsamicoa
  • Hunajasmetanaa, paistettua metsäsientä ja pikkelöityä punasipulia
  • Pähkinäistä tilliperunaa
  • Joululeipää

Pääruoka lautaselta:

  • Yön yli kypsennettyä karitsan niskaa, tervaperunapyre ja tumma karpalokastike tai
  • Paahdettua nieriää, tattirisottoa ja karamellisoitua porkkanaa tai
  • Myskikurpitsaconfit, tattikastiketta ja tervaperunapyre

Jälkiruoaksi

  • Jouluinen Art Gelato -jälkiruoka
  • Tarjolla samoina aikoina kuin varsinainen joululounas Toivolan Vanhalla Pihalla eli tope 3.–18.12. 
  • Tilaa viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä Art Cateringin myynnistä sähköpostilla myynti@artcatering.fi / puhelimitse 040 680 5161 
  • Nouda valmiiksi koottu annos Toivolan Vanhalta Pihalta klo 11.0015.00 välisenä aikana 
  • Hinta 35 €/hlö. 

Alkuruokalankku:

  • Toivolan silakkaa
  • Mätimoussea ja mallasleipää
  • Gin-graavattua lohta ja puolukkasinappia
  • Savustettua kotimaista järvikalaa Toivolan tapaan
  • Kylmäsavustettua possun kassleria ja balsamicoa
  • Hunajasmetanaa, paistettua metsäsientä ja pikkelöityä punasipulia
  • Pähkinäistä tilliperunaa
  • Joululeipää

Pääruoka lautaselta:

  • Yön yli kypsennettyä karitsan niskaa, tervaperunapyre ja tumma karpalokastike tai
  • Paahdettua nieriää, tattirisottoa ja karamellisoitua porkkanaa tai
  • Myskikurpitsaconfit, tattikastiketta ja tervaperunapyre

Jälkiruoaksi

  • Jouluinen Art Gelato -jälkiruoka
  • Tarjolla tipe 3.–18.12.  
  • Minimitilaus 10 henkilöä 
  • Toimitus annoksittain pakattuna klo 11.0015.00 välisenä aikana 
  • Hintaan sisältyy toimitus 10 km:n säteellä Toivolan Vanhalta Pihalta, pidemmät toimitusmatkat neuvoteltavissa erikseen. 
  • Tilaa viimeistään kaksi päivää aiemmin klo 16.00 mennessä Art Cateringin myynnistä sähköpostilla myynti@artcatering.fi / puhelimitse 040 680 5161 
  • Hinta 35 €/hlö.

Alkuruokalankku:

  • Toivolan silakkaa
  • Mätimoussea ja mallasleipää
  • Gin-graavattua lohta ja puolukkasinappia
  • Savustettua kotimaista järvikalaa Toivolan tapaan
  • Kylmäsavustettua possun kassleria ja balsamicoa
  • Hunajasmetanaa, paistettua metsäsientä ja pikkelöityä punasipulia
  • Pähkinäistä tilliperunaa
  • Joululeipää

Pääruoka lautaselta:

  • Yön yli kypsennettyä karitsan niskaa, tervaperunapyre ja tumma karpalokastike tai
  • Paahdettua nieriää, tattirisottoa ja karamellisoitua porkkanaa tai
  • Myskikurpitsaconfit, tattikastiketta ja tervaperunapyre

Jälkiruoaksi

  • Jouluinen Art Gelato -jälkiruoka

Illallinen katetaan Toivolan ravintolaan, Kellariin tai vasta uudistettuun Pajaan, jossa tilaa on isommillekin ryhmille 40 henkeen asti.

Varaa illallinen Art Cateringin myynnistä sähköpostilla myynti@artcatering.fi / puhelimitse 040 680 5161.

Menu

  • Amuse Bouche
  • Katkarapua & tillibriossia
    Marinoitua katkarapua, tillibriossia ja graavattua keltuaista
  • Poro & sipuli
    Poron fileetä Näkkälästä, sipulipiirasta ja kuusenkerkkäkastiketta
  • Suklaa & kirsikka
    Suklaa-pralineleivos ja kirsikkaa

Kolmen ruokalajin menu 67,50 €

Juomapaketti

  • 3 ruokajuomaa
  • Kivennäisvesi / suodatettu vesi / erikoiskahvi / haudutettu tee

Pajan malja 48,50 € *holillinen
Toivolan malja 33,50 € *holiton

Illallinen katetaan Toivolan ravintolaan, Kellariin tai vasta uudistettuun Pajaan, jossa tilaa on isommillekin ryhmille 40 henkeen asti.

Varaa illallinen Art Cateringin myynnistä sähköpostilla myynti@artcatering.fi / puhelimitse 040 680 5161.

Menu

  • Amuse Bouche
  • Katkarapua & tillibriossia
    Marinoitua katkarapua, tillibriossia ja graavattua keltuaista
  • Munakoiso & kateenkorva
    Savustettua munakoisokeittoa, lehtikaalia ja friteerattua vasikan kateenkorvaa
  • Kuha & hummeri
    Paahdettua kuhaa, fregolapastaa ja mausteista hummerikastiketta
  • Poro & sipuli
    Poron fileetä Näkkälästä, sipulipiirasta ja kuusenkerkkäkastiketta
  • Suolaheinä & marenki
    Suolaheinäsorbettia, sitruslientä ja litsisabayon
  • Suklaa & kirsikka
    Suklaa-pralineleivos ja kirsikkaa

Kuuden ruokalajin menu 102 €

Juomapaketit

Kellarin kaato

  • Alkumaljaksi talon oma lehtikuohuglögi
  • 6 ruokajuomaa
  • Digestiivi
  • Kivennäisvesi / suodatettu vesi / erikoiskahvi / haudutettu tee

Holillinen 111 €
Holiton 67,50 €

Kellarin malja

  • 5 ruokajuomaa
  • Kivennäisvesi / suodatettu vesi / erikoiskahvi / haudutettu tee

Holillinen 62 €
Holiton 44,50 €

AUKIOLOAJAT 

Ravintola & kahvila
Tiistaiperjantai 11.0014.00 

Lounas 
Tiistai – perjantai 11.0014.00 

Viikottainen lounasmenu
ravintola & kahvila Toivolan sivuilla

 

Joulun aika

to 26.11. – la 28.11. klo 10–20
su 29.11. klo 11–17 

ti 1.12. lähtien:
ti–la klo 10–18
su klo 11–17, ma suljettu 

ma 14.12. lähtien:
ma–la klo 10–18 
su klo 11–17 

to 24.12. klo 9–12 

Joululounas 3.–18.12.
Paikan päällä ja take awayna: to–pe klo 11.00–13.30 ja 14.00–16.00
Toimituksena asiakkaan tiloihin: ti–pe

 

Kaikki tilamme ovat varattavissa yksityistilaisuuksien, kokousten ja juhlien järjestämistä varten. Tiedustelut:  

myynti@artcatering.fi  

Hovimestari/Myyntipäällikkö Ari Nyyssönen 040 680 5161  

www.toivola.info 

Kahvilan valikoimaa täydentävät joulun maut 

Tarjolla on erilaisia jouluisia leivonnaisia sekä Toivolan vanhan pihan omaa glögiä, joka lämmittää mukavasti talvisina päivinä. Myös Art Gelaton jäätelövaihtoehdoissa maistuu joulu. Tervetuloa maistamaan! 

Joulupihalla on mahdollista nauttia lämpimästä juotavasta ja syötävästä myös ulkoilmassa. Pihaan pystytetyssä kioskissa on myytävänä lämmintä Toivolan Vanhan Pihan glögiä, glühweinia, kuumaa mehua ja riisipuuroa.  

Toivolan kermaista lohikeittoa on ravintolassa tarjolla joulun aikaan joka päivä, ja kahvilan valikoimassa on jouluisia herkkuja.

Anna lahjaksi elämys, Toivolan Vanhan Pihan herkkulahjakortti  

Myymme yrityksille lahjakortteja, joilla lahjansaajat voivat hakea Toivolan Vanhalta Pihalta jouluisen herkkukassin. Kassiin voi kerätä mieleisiä tuotteita lahjakortin arvon edestä. Tarjolla on runsas valikoima paikallisten tuottajien jouluisia herkkuja. Tilaa lahjakortit sähköpostilla myynti@artcatering.fi / puhelimitse 040 680 5161