Joulupiha vielä kahtena viikonloppuna la 10-17 ja su 11-16.

Mites meidän pukilta puuttui pää edellisessä postauksessa? Halusiko pysyä tuolloin vielä anonyyminä 🙂 No, sama mahtava joulupukki on meidän pihalla vieraillut jo vuosia ja niin on nytkin tänä vuonna. Hänet tapaat la 10-12 ja su 11-13 välillä, tule kuiskimaan joulutoiveet.

Tulevana viikonloppuna 15.-16.12 esiintyy Tiernapojat klo 12 molempina päivinä.

Myös suosittu joululaulujukeboksi on viikonlopun ohjelmassa klo 14 kieppeissä. Minä olen toivonut Whamin Last christmas-biisiä jo aika monta kertaa. Tule kuuntelemaan omat lempparisi.

Makasiiniin aukeaa Glögilä, mistä makeaa ja suolaista herkkua kuuman glögin kera. Mun glögikausi on edelleen korkkaamatta, jos nyt viikonloppuna maistaisi punaista ja vaaleaa glögiä. Kaikkia herkkuja kannattaa sitten myös ostaa kotiin nautittavaksi. Ja Ahotuvan hunajat ja hyytelöt. Martinmäen lohet, nam! Lammastuotteet ja muutakin luvassa.

Ja tietenkin joululahjat suoraan tekijöiltä putiikeilta, sepältä, makasiinien ja mökkien myyjiltä. Tiedät mitä ostat ja kenen tekemää, lisää lahjan arvoa ostajan ja saajan silmissä. Tai tekijöille materiaali paras lahja ikinä! Oli kysessä ruuanlaittaja, neuloja tai muuten vain nautiskelija.

 

TERVETULOA JOULUPIHALLE, meillä tunnelmaa ilman neonvaloja ja muovikuusia!

Ja hei, meidät pihan perustyypit löydät paikoiltaan ma-pe 10-17, joulupihan välipäivinä.

Terkuin Popperin Anu